Poginula 17-godišnjakinja

Policija utvrđuje detalje strašne nesreće: "Treba utvrditi puno nepoznanica"

Policija utvrđuje detalje prometne nesreće u kojoj je stradala 17-godišnjakinja.

Policija utvrđuje sve okolnosti koje su dovele do strašne prometne nesreće u kojoj je jučer ujutro u Zagrebu smrtno stradala 17-godišnja djevojka. Automobilom je upravljao njezin vršnjak bez vozačke dozvole i pod utjecajem opijata. Uz vozača su ozlijeđena još tri maloljetna putnika. 

"Trenutno je on pod nadzorom od strane policije. Čekamo analize, potrebita vještačenja da se odrade, da znamo daljnji tijek postupka. Treba utvrditi jako puno nepoznanica, pregledavamo snimke, obavljaju se dodatni razgovori kako bi se razjasnila što više podataka, što više činjenica", rekao je Dalibor Majsec, pomoćnik načelnika prometne policije, reporterki Dnevnika Nove TV Josipi Krajinović.

Pročitajte i ovo Užas u Engleskoj Dvoje djece ubijeno u napadu nožem, još devetero mališana je ozlijeđeno, šestero kritično

U zagrebačkoj Klaićevoj bolnici kažu da su svi izvan životne opasnosti, a policija još uvijek utvrđuje kako je došlo do toga da je maloljetnik vozio i čije je vozilo. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina.

"Oni su dobro, klinički su stabilno, nitko nije životno ugrožen. Trenutno još traje obrada, njihovo zbrinjavanje i nadamo se vrlo brzom otpustu iz bolnice", objasnila je Iva Hojsak, zamjenica ravnatelja Klinike za dječje bolesti.

Pročitajte i ovo Tučnjava na Hvaru Carpe Diem objavio priopćenje o napadu: Oglasio se i DORH, traži istražni zatvor za vlasnika

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr