Žena smrtno stradala

Objavljeni detalji stravične prometne nesreće u Dalmaciji: Automobil vozio Kosovar, među stradalima i dijete

Prometna nesreća u Solinama Foto: Dubrovački dnevnik
Stravična prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba dogodila se u četvrtak na magistrali kod Dubrovnika.

Policija je završila očevid teške prometne nesreće koja se u četvrtak u 5:50 dogodila u mjestu Soline u općini Župa dubrovačka. Jedna je osoba smrtno stradala, pet ih je zadobilo teške tjelesne ozljede, a jedna lakše.

Prema policijskom izvještaju, do prometne nesreće je došlo kada je 40-godišnji vozač osobnog automobila slovenskih registarskih oznaka, inače državljanin Kosova, krećući se iz smjera istoka u pravcu zapada iz neutvrđenih razloga u jednom trenutku s vozilom prešao na suprotnu prometnu traku i pri tom udario u prednji lijevi dio osobnog vozila hrvatskih registarskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnja hrvatska državljanka.

Vozačica je u nesreći smrtno stradala, dok 45-godišnjakinja i 48-godišnjak, državljani Poljske, zadobili teške tjelesne ozljede te su zadržani na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik.

Teško su ozlijeđeni i vozač iz automobila slovenskih registarskih i njegovi suputnici, također državljani Kosova, 42-godišnjakinja i dijete u dobi 11 godina te su i oni smješteni u OB Dubrovnik, dok je 18-godišnji putnik lakše ozlijeđen te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući.

Nakon izlaska 40-godišnjeg državljanina Kosova iz bolnice, bit će provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.

Pročitajte i ovo simptomi slični gripi Novi soj opasne bolesti iz Afrike stigao je u Europu: Kako se prenosi i tko je najranjiviji?

Pročitajte i ovo Teški udarci za Kremlj Rusi bjesne: "Oni su pomogli Ukrajini da napadne Rusiju! Svijet je na rubu trećeg svjetskog rata"

Pročitajte i ovo objavila Hrvatska turistička zajednica Nije dobro! Jadran u srpnju ima 155 tisuća turista manje, ova regija u najvećem padu

Povezane teme