nesvakidašnja situacija

FOTO Scene kao na filmu: Policija se oglasila o kaosu u centru Zagreba

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Zagrebačka policija objavila je detalje incidenta u centru grada kada je blokirana Dalmatinska ulica, a ozlijeđen je i jedan policajac.

Policija je objavila kako je u subotu oko 12:15 sati na Trgu žrtava fašizma uočeno vozilo koje je dan ranije ukradeno te su ga policijski službenici pokušali zaustaviti. Međutim, vozač nije stao već je udario u policijski kombi.

Policajac je krenuo uhititi vozača i pokušao ga izvući iz vozila, međutim, ovaj je tada dao gas i nastavio vožnju.

Kada je stigao do Tomićeve ulice, policajac se uspio osloboditi te je pao na zemlju. Nepoznati vozač je nastavio vožnju, a u pokušaju bijega je zamalo zgazio tri pješaka.

Na kraju se u Dalmatinskoj ulici zabio u zgradu gdje su ga zatim policijski službenici Jedinice interventne i specijalne policije svladali i priveli u službene prostorije. 

Ozlijeđenom policajcu pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje će biti utvrđena težina ozljeda.

Pročitajte i ovo incident u Zagrebu FOTO Svjedok drame: "Udario je policajca, a onda su mu razbili prozor i izvukli ga van..."

Pročitajte i ovo scene kao iz filma FOTOGALERIJA U centru Zagreba ozlijeđen policajac, ulica pod opsadom interventne policije! Cure detalji o incidentu