Na istoku Hrvatske

U dvije prometne nesreće teško ozlijeđeno više osoba: Završile u bolnici

Policija, ilustracija Foto: Niksa Duper/Cropix
Policijska uprava brodsko-posavska izvijestila je o dvije nesreće koje su se dogodile u nedjelju ujutro.

Novi dan, nažalost, nove prometne nesreće. Na istoku Hrvatske u nedjelju rano ujutro zabilježene su dvije u razmaku od nekoliko sati, a u njima je ozlijeđeno više osoba.

Da je osobni automobil sletio s ceste u Sapcima, policijska uprava brodsko-posavska dobila je dojavu oko 5:35, a u 11:30 je zaprimljeno izvješće iz bolnice da su zbrinute tri osobe koje su teško ozlijeđene.

Samo nekoliko sati nakon prve dogodila se još jedna prometna nesreća, naime, u 9:25 sati stigla je dojava da se u Slavonskom Brodu u Ulici don Ive Prodana dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, od kojih jedna osoba teško.

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika te utvrđivanje važnih činjenica i okolnosti nastanka navedenih prometnih nesreća, poručili su iz policije.

Pročitajte i ovo 1600 ljudi evakuirano VIDEO/FOTO Poljske vlasti uputile dramatičan apel stanovnicima: "Ne dvojite, morate otići, vaši životi će biti ugroženi"

Pročitajte i ovo Posljedice klimatske krize VIDEO/FOTO Europa se bori s ekstremnim poplavama: Raste broj mrtvih, mnogi su zarobljeni, prizori su nevjerojatni

Povezane teme