Sve je počelo zbog sjećanja iz djetinjstva kada su prženi krumpirići bili jako popularni. Zato im je jednog ludog dana palo na pamet da bi se mogli baviti prženim krumpirićima i od toga dobro živjeti. Bilo je to 2009. Obišli su Ameriku i Kanadu, pojeli tonu različitih prženih krumpirića, vratili se u Hrvatsku i otvorili svoj prvi fast-food restoran u Rijeci.
Kad su s prijateljima podijelili ideju da se bave krumpirima svi su im se smijali, a danas njih dvojica vode ozbiljan posao.Sami su osmisli čak i posebnu ambalažu i patentirali je, jer žele da i to bude njihov brand. Od tada do danas otvorili su još puno restorana s krumpirićima i dobili više ponuda za prodaju franšize od Australije i Kanade.
Dečki tu ne staju pa su odlučili prodavati i lagani desert – smrznuti jogurt, a planova imaju još. Ovo im nije prvi poduzetnički pothvat. Prije nekoliko godina s 250 kuna u džepu pokrenuli su časopis Info nekretnine, prvi oglasnik za nekretnine u boji. Nakon nekoliko godina dobili su dobru ponudu i časopis je prodao.
Cijelu priču pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19.15.