U ponudi specijalitet do specijaliteta. U okusima tradicionalne istarske kuhinje uživali su svi koji su danas posjetili pulske Giardine. Ipak, najviše oduševljenja u specijalitetima, pokazali su turisti. Slatki zalogaji stigli su pak ravno iz vrta. Džemovi svih vrsta.
Na taj način pulski obrtnici gradu su predstavili svoju ponudu i, ono što je bio i cilj, turiste oduševili bogatom autohtonom kuhinjom. "Sretni smo upravo iz tog razloga jer oni mogu degustirati, ne moraju sve kupiti i na taj način ponijeti odakle su došli jednu uspomenu na Istru i na Pulu", kaže Sanja Cinkopan Korotaj, direktorica TZ Pule. Uspomenu zbog koje će se, kako su naglasili, ponovo vratiti.
kako su reagirali posjetitelji, posebice turisti i što su sve rekli, pogledajte u video prilogu.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.