nudi bogat program

Počeo treći Pizza Festival u Zagrebu: Majstor otkriva tajnu dobre pizze

U Zagrebu je počelo treće izdanje popularnog Pizza Festivala. Osim bogate ponude na sveukupno 11 kućica s više od 35 vrsta pizza, posjetitelje čeka i bogat popratni sadržaj.

U Zagrebu je počelo treće izdanje popularnog Pizza Festivala. Osim bogate ponude na sveukupno 11 kućica s više od 35 vrsta pizza, tjestenine, slastica, ali i osvježenja uz autorske koktele, posjetitelje čeka i bogat popratni sadržaj.

Bit će tu filmskih večeri pod zvjezdanim nebom, slikarskih radionica uz vino, kvizova o Italiji, talijanskoj hrani i pizzi, a za kasnije večernje sate zaduženi su i razni DJ-i. Ovo je tek početak bogate ljetne sezone festivala u Zagrebu.

S festivala pizze uživo se javila reporterka Dnevnika Nove TV Sara Duvnjak koja je razgovarala sa Zrinkom Ferinom iz organizacijskog tima i pizza majstorom Darijom Markulinom.

Ferin je za ljubitelje filmova izdvojila prikazivanje filma "La dolce Vita", a kvizoljupce pozvala da dođu u četvrtak na kviz na temu Italije, dok se za vikend na festivalu spajaju moda i street art.

Koja je tajna dobre pizze, otkrio je pizza majstor Markulin. "To su dva, tri najbitnija sastojka - brašno, dobar pelat i izbor sira".

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.