bivši predsjednik

Otkrivamo zašto je Mesić u invalidskim kolicima

Stjepan Mesić Foto: Darko Tomas/Pixsell
Stjepan Mesić, bivši predsjednik Hrvatske, oporavlja se od operacije u bolnici u Ivanić-Gradu.

Stjepan Mesić je snimljen ovog vikenda u bolnici Naftalan u Ivanić-Gradu zajedno s predsjedničkim kandidatom HDZ-a, Draganom Primorcem.

Pročitajte i ovo U invalidskim kolicima Primorac se pravda zbog objavljene fotografije: "U jednom trenutku me pozdravio i pacijent..."

Mesić je na toj fotografiji u invalidskim kolicima pa smo provjerili što se dogodilo. "Kosio je travu i pukla mu je ahilova tetiva. Operiran je i sada je na rehabilitaciji", doznali smo iz krugova bliskih bivšem predsjedniku. 

Dragan Primorac i Stjepan Mesić u bolnici Naftalan Foto:Društvene mreže

Fotografija Mesića i Primorca proširila se društvenim mrežama, a Primorac je relativizirao susret s bivšim predsjednikom tvrdeći da je susret bio slučajan i da su razmijenili tek par riječi. 

Pitali smo i Mesića da nam ispriča kako je protekao susret, ali on to nije htio komentirati.

Pročitajte i ovo pronađena dva pisma Stravičan zločin u susjedstvu: Majka čekićem ubila kćer, u tijeku velika akcija policije

Pročitajte i ovo Traži se rješenje Gotovo 700 djece nije došlo u školu zbog problematičnog učenika: "Ogorčeni smo, stavljeni smo pred gotov čin"

Pročitajte i ovo Nije se odazivao na rasprave Šou program na suđenju Mamićima: Policija privela na sud bivšeg golmana, evo što je otkrio

Povezane teme