A dokazi?

Nakon optužbi za suradnju s Rusima: "Možda Milanovića financiraju masoni"

Na optužbe ministra ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana protiv predsjednika Zorana Milanovića, reagirala je i oporba.

Pljušte reakcije nakon iznesenih optužbi ministra Gordana Grlića Radmana da kampanju Zorana Milanovića vjerojatno financiraju Rusi te da zbog toga traži njegov opoziv u Hrvatskom saboru.

Dok oporba traži da ministar predoči dokaze za svoje tvrdnje, u redovima vladajućih ne mogu se dogovoriti postoje li takvi dokazi.

"Možda Milanovića financiraju masoni. To je neprimjereno, smiješno i tragikomično, a Milanovićevu kampanju financiraju svi građani Hrvatske jer je, gle čuda, čovjek predsjednik RH", poručio je predsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić.

"U cijeloj se situaciji ponaša kao predsjednički kandidat koji jedino vodi brigu o svojoj kampanji. Ja to mogu samo protumačiti da se ljudi pitaju. Ja sigurno nemam dokaza o tome", rekao je ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade HDZ-ov Davor Božinović.

"Idemo pogledati dokaze, treba vrijeme da se skupe, a to je pitanje za ministra koji možda ima neke dokaze. Ja vam ne mogu reći o tome jer ne znam", rekao je HDZ-ov predsjednički kandidat Dragan Primorac.

"Ne možete na ovakav način izaći s tako ozbiljnim optužbama, a da iz toga ne stoje neki ozbiljni koraci, dokazi koji to potkrijepljuju", rekla je zastupnica Možemo! Sandra Benčić.

Pročitajte i ovo Ponovno u vrhu Hrvatska među vodećim zemljama: "Građani imaju visoko razvijenu svijest, to je rezultat duge prakse"

Pročitajte i ovo incident u Zagrebu FOTO Svjedok drame: "Udario je policajca, a onda su mu razbili prozor i izvukli ga van..."