Ispitana u policiji

Oglasila se kći HDZ-ovca koja je vatrogasce nazvala nakazama: "Teško je ostati priseban..."

Slika nije dostupna
Anna Dujić, kći HDZ-ovg direktora Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, ispričala se nakon što je izvrijeđala vatrogasce koji su gasili požar kod Skradina.

Nakon što se proslavila zbog vikanja u kamere i vrijeđanja pripadnika hitnih službi, javnosti se priopćenjem obratila Anna Dujić, kći HDZ-ova šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića.

Ona je vatrogascima koji su gasili požar kod Skradina vikala da su nakaze, a policajki je poručila da crkne te joj je opsovala majku, nakon čega je policija najavila da će je prijaviti zbog vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba.

Njezinu ispriku prenosimo u cijelosti:

"Punoljetna sam osoba i sama odgovaram, i želim odgovarati, za svoje postupke. Želim se javno ispričati svima koje sam uvrijedila neprimjerenim riječima, izgovorenim u stanju šoka koji sam doživjela gledajući bespomoćno mog oca i rođake kako pokušavaju obraniti vlastite kuće od vatrene stihije golim rukama, bez ikakve zaštitne opreme.

Ne bih nikada tako postupila u prisebnom stanju niti sam mislila da bih ikada tako reagirala u izvanrednoj situaciji. Međutim, teško je ostati priseban kada vatrena stihija prijeti vašem domu i vašim najmilijima.

Danas, gledajući snimku svega što se dogodilo, teško mi je i zamisliti takvu reakciju i sebe samu prepoznati.

Ovime nikako ne želim opravdati svoj postupak; iskreno žalim zbog tog što sam učinila i da mogu išta promijeniti, promijenila bih. Još jednom, iskrene isprike svima koje sam svojom neprimjerenom komunikacijom povrijedila."

Ispitana u policiji

Tijekom dana policija je u službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske ispitala Annu Dujić o navedenom incidetnu. Kako su izvijestili, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom povodom zaprimljene kazne prijave od strane policijske službenice za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi, u odnosu na događaj od 31. srpnja na blokadnom punktu, na požarištu u mjestu Laškovica.

O svim utvrđenim činjenicama policija će podnijeti Izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Pročitajte i ovo policija priskočila upomoć Stali na odmorištu, a kad su stigli u Zadar dva sata kasnije, shvatili su da im nema kćeri (11): "Mislili smo da je u drugom vozilu"

Povezane teme