Slučaj Škorić

Novinarka Dnevnika Nove TV zbunila Butkovića: Pogledajte kako se izmotavao na pitanje o uhićenju bliskog suradnika

Butković je upitan da komentira uhićenje bivšeg šefa Hrvatskih cesta Josipa Škorića zbog sumnji u koruptivne radnje i namještanje milijunskih poslova.

Ministar prometa Oleg Butković komentirao je uhićenje svog bliskog suradnika, donedavnog šefa Hrvatskih autocesta Josipa Škorića. Jednako kao i premijer i drugi potpredsjednici Vlade, i on ponavlja kako je o cijelom slučaju doznao iz medija te da nije dosad imao nikakva saznanja o koruptivnim radnjama.

"Postoje i predstavnici ministarstva u natječajnim komisijama koje provode te postupke tako da kontrole već sada postoje", odgovorio je Butković.

Na upit novinarke Dnevnika Nove TV Dine Ćevid nije li bilo sumnjivo što je mijenjao uvjete natječaja da podizvođač može dobiti posao, Butković je zapitao "A vi znate da je to tako bilo?", na što mu je novinarka odgovorila kako je USKOK to objavio u svom priopćenju, što je zbunilo ministra.

"To, to ćemo... ponavljam... ovo je istraga, a postupak će pokazati sve ono što nas zanima", odgovorio je Butković.

Pročitajte i ovo Velike promjene Naplatne kućice odlaze u povijest: Ovako ćemo u budućnosti plaćati cestarinu

Pročitajte i ovo Istraživačka novinarka Razotkrila strašnu istinu! Putin radi nešto zastrašujuće i nitko na svijetu to ne primjećuje

Pročitajte i ovo Zašto se nešto ne poduzme? FOTO Skupocjeni gliser već dva tjedna stoji potopljen u plićaku, mnogi se boje katastrofe