Nastala velika šteta

FOTO/VIDEO Borba s vatrom u Osijeku: "Sve je i dalje blokirano zbog opasnosti od eksplozija"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Požar skladišta uz osječku južnu obilaznicu je lokaliziran.

Lokaliziran je požar koji je rano jutros izbio u skladištu tvrtke smještene uz osječku južnu obilaznicu, a privremeno je zatvoren promet na toj cesti, izvijestili su u nedjelju osječko-baranjska Policijska uprava i osječki vatrogasci.

U osječkom Centru 112 navode da se radi o požaru više skladišnih prostora uz osječku južnu obilaznicu te da je vatrogasna intervencija još u tijeku.

Zapovjednik osječke Javne vatrogasne postrojbe Goran Ivković rekao je Hini da  je požar lokaliziran, i radi se na njegovu potpunu gašenju, što će vjerojatno potrajati tijekom cijelog dana.

"Šteta je velika, ali uspjeli smo obraniti benzinsku crpku koja se nalazi u sklopu objekta", kazao je Ivković i dodao da zasad nema dojava o ozlijeđenima.

Reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić s terena je izvijestila da je i nakon stavljanja požara pod kontrolu pristup požarištu i dalje blokiran zbog opasnosti od eksplozija jer su u skladištima, između ostalog, izgorjele plinske boce, tehnički plin i zapaljivi sprejevi.

Pročitajte i ovo Blokiran promet FOTO/VIDEO Ogroman požar u Osijeku: "Čula se eksplozija"

Pročitajte i ovo Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Dramatični prizori: Buktinja na istoku Hrvatske uništava sve pred sobom