Drugi put danas

Dujić se oglasio nakon priče DNEVNIK.hr-a: "U ovim teškim vremenima za moju obitelj..."

Nediljko Dujić Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX
Nediljko Dujić komentirao je priču DNEVNIK.hr-a da je zbog požara tražio da jedna cisterna stoji pred njegovom kućom.

Nediljko Dujić, predsjednik uprave Hrvatskih šuma, oglasio se nakon što je DNEVNIK.hr objavio priču o tome da je zbog požara zahtijevao da jedna cisterna stoji pred njegovom kućom.

"U ovim teškim vremenima za moju obitelj u kojoj smo, zajedno sa svojim sumještanima, gotovo ostali bez svog doma usred vatrene stihije, decidirano odbijam medijske tvrdnje da sam na bilo koji način prijetio vatrogascima i zahtijevao da jedna cisterna stoji pred našom kućom. Ovim putem želim još jednom zahvaliti svima koji su pomogli da se naše kuće obrane te da već poprilična šteta ne bude još veća", poručio je.

Ovo je drugi put danas da je Dujić posao priopćenje medijima. Prvi put to je učinio zbog snimke na kojoj se njegova supruga i kći, Neda i Anna Dujić, deru i vrijeđaju vatrogasce i policajce.

Pročitajte i ovo Oglasio se DVD Šibenik Žena i kći moćnog HDZ-ovca urlale na vatrogasce pred kamerama: "Nakaze glupe! Je*em joj mater, dabogda crkla!"

Pročitajte i ovo On sve demantira Doznajemo: Dok je Anna vikala na vatrogasce, ćaća Dujić htio im uzeti cisternu i parkirati je pred kuću!

Povezane teme