"Možemo potvrditi..."

Nakon što je Mrakužić zbog napada završio u Rementincu, iz DM-a komentirali cijeli slučaj

Mirko Mrakužić Foto: Dragan Matic/Cropix
Nakon što je Mirko Mrakužić, šef DM-a, završio u Remetincu zbog napada na trenera koji se trebao naći s Mrakužićevom 47-godišnjom izvanbračnom suprugom, oglasili su se iz DM-a.

Predsjednik Uprave DM-a Mirko Mrakužić u ponedjeljak je završio u Remetincu nakon što je u subotu pola sata nakon ponoći bejzbolskom palicom napao 36-godišnjaka te ga zastrašio mašući kuhinjskim nožem. Također ga je pretukao, prijetio mu smrću i razbio mu auto.

Kako se neslužbeno doznalo, Mrakužić je napao trenera koji se trebao naći s Mrakužićevom 47-godišnjom izvanbračnom suprugom. Poslao joj je poruku tražeći da se sastanu, no umjesto 47-godišnjakinje poruku je vidio Mrakužić. 

Cijeli slučaj komentirali su iz DM-a, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Možemo potvrditi da je naš direktor tijekom vikenda bio uključen u privatni incident. Molimo za razumijevanje što ne možemo dati daljnje izjave jer događaj nije povezan s poslovanjem DM-a.
Od prvog dana našeg poslovanja u Hrvatskoj DM djeluje kao uzoran član poslovne, ali i šire zajednice, čiji razvoj i boljitak kontinuirano podržavamo. Tijekom gotovo 30 godina postali smo najomiljenija drogerija i jedan od najpoželjnijih poslodavaca.

Naši djelatnici i kupci su nam na prvom mjestu te, s njihovim potrebama na umu, DM nastavlja poslovati pod vodstvom ostalih dugogodišnjih prokurista i članova uprave", u priopćenju je izjavio Ivan Horvat, voditelj marketinga i OCR-a DM-a za regiju Adria.

Pročitajte i ovo cure detalji Poznato koga je i zašto napao šef DM-a: Sve je pokrenula jedna poruka

Pročitajte i ovo Krš i lom u Zagrebu Predsjednik Uprave DM-a završio u Remetincu: Bejzbolskom palicom napao poznanika, mahao nožem te ga pretukao

Pročitajte i ovo Uskoro će im biti dostavljena Optužnica za Danku ima čak 70 stranica: Isplivali mučni detalji ubojstva Danke, koji izazivaju jezu