Procurila snimka incidenta

Zaštitar napao influencericu i njezin tim na Zrću: "Postao je agresivan, tražio je 200 eura i nekoliko puta je udario u lice"

Napad zaštitara Foto: Reddit
Na parkingu plaže Zrće, tijekom održavanja festivala Dropzone, zaštitar se okomio na medijski tim festivala. Sve je prijavljeno policiji

Na influencericu Alennah van Wijk i njezin tim okomio se zaštitar tijekom festivala Dropzone koji se održava na Zrću.

Društvenim mrežama počela je kružiti spoj kratkih snimki na kojima se vidi sukob zaštitara i tima Van Wijk, koji su na festivalu bili u funkciji medijskog tima samog festivala Dropzone.

Na prvome videu zaštitar udara muškarca nakon čega influencerica pokušava stati između njih dvojice zbog čega joj zaštitar počne prijetiti.

Na drugome videu zaštitar udara istog muškarca koji sjedi na vozačevu mjestu i zapomaže zaštitaru da ga pusti. "Pusti me da izađem, platit ću", čuje se kako muškarac govori.

U trećem videu zaštitar pokušava od Van Wijk uzeti ključeve automobila, potom ju udari, a onda i osobu koja drži kameru.

Uz video objavljen na Redditu stoji i objašnjenje kako je Alennah i njenome timu organizator rekao kako se mogu parkirati na određenome mjestu, što su i učinili.

"Zaštitar nije pronašao njihove registarske oznake u sustavu. Nakon što su pokušali riješiti problem, zaštitar je postao agresivan i tražio je od njih 200 eura", stoji u tekstu.

Osim toga, zašitar je tražio da mu predaju ključeve automobila, što su napadnuti odbili napraviti, nakon čega je zaštitar počeo koristiti silu, piše na Redditu.

"Alennah ga je pokušala odgurnuti, no on ju je nekoliko puta udario u lice", navodi se.

Pročitajte i ovo Radnici Čistoće na bolovanju U Park mladeži stigli prvi partijaneri s Ultre, ali tko će čistiti smeće? "Nema straha od toga da nećemo odraditi svoj dio posla"

Festival se ogradio od napada

Festival Dropzone negira ikakve veze sa zaštitarom.

"Surađujemo s vlastima od trenutka kada smo saznali za ovaj grozni incident koji se dogodio nekim članovima naše medijske ekipe.

Najoštrije osuđujemo bilo kakvu vrstu nasilja, ali ovaj zaštitar nema nikakve veze s Dropzonom i mi nemamo kontrolu nad parkiralištima u Novalji i plaži Zrće", stoji u njihovoj objavi uz što su dodali i da se radi o izoliranome incidentu te naglasili kako rade na tome da se ovakvi napadi više ne dogode, piše EDM Identity.

Pročitajte i ovo Hladnokrvna likvidacija Ubojici sa Zrća 19 godina zatvora: Odbio doći u sudnicu na izricanje presude

Oglasila se i Van Wijk

O napadu se na društvenoj mreži Instagram oglasila i napadnuta influenserica.

 

 

 

Van Wijk se u svojoj objavi osvrnula na incident potvrdivši da su osim nje napadnuti njezin dečko Frank i prijateljica Robin. 

"Ne znam tko je objavio videa, ali mogu potvrditi da je tekst koji stoji uz njih izjava koju je Robin prijavila policiji", napisala je.

Pojasnila je i da zaštitar koji ih je napao radi za zaštitarsku tvrtku nepovezanu s festivalom.  

Povezane teme