MORH objavio detalje

U nesreći na A1 vojno vozilo završilo na krovu: Ozlijeđena dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva

Policija Foto: DNEVNIK.hr
Na autocesti A1 nedaleko od Ličkog Lešća došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo vojno vozilo.

Došlo je do prometne nesreće na 153. kilometru autoceste A1, u smjeru jug nedugo nakon 16 sati. PU ličko senjska za DNEVNIK.hr je potvrdila da se nesreća dogodila nedaleko od mjesta Ličko Lešće te da je u njoj sudjelovalo jedno vojno vozilo u kojem su bila dva putnika.

Oba putnika zatražila su medicinsku pomoć, no izvan životne opasnosti su. Jedan putnik prevezen je u bolnicu u Ogulinu, a drugi u Gospić.

Oglasio se MORH 

O nesreći u se oglasili iz MORHa te su potvrdili da su sudjelovala dvojica pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. 

"Prema dosad dostupnim informacijama riječ je o lakšim ozljedama dvojice pripadnika HRZ-a", stoji u priopćenju. 

"Službeno vozilo Oružanih snaga RH sudjelovalo je u prometnoj nesreći koja se dogodila danas 11. srpnja 2024. godine oko 15:50 sati na autocesti A1 Zagreb – Zadar na dionici kod Ličkog Lešća.

Vojno vozilo bilo je na službenoj zadaći, a u vojnom vozilu nalazila su se dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Prema dosad dostupnim informacijama, vojno vozilo zapelo je za ogradu i okrenulo se na krov. Pripadnik Oružanih snaga prevezen je u Opću bolnicu Gospić na obradu, a drugi pripadnik Oružanih snaga koji je sudjelovao u prometnoj nesreći prevezen je u Opću bolnicu Ogulin i prema dosad dostupnim informacijama riječ je o lakšim ozljedama.

Pripadnici Pukovnije vojne policije i MUP-a su na terenu, očevid u tijeku i utvrđuju se okolnosti događaja", izvijestio je MORH.
 

Pročitajte i ovo Zarobili, zlostavljali, mučili FOTO Ovo je petorka osumnjičena za ratni zločin: Kod jednog tijekom pretresa otkrili još nešto

Trenutno se tim dijelom autoceste vozi jednim kolnim traktom smanjenom brzinom. Iz policije poručuju da je očevid u tijeku.