Stanovi su skupi

Može se žaliti tko misli da je zakinut: Stigli su rezultati natječaja za studentske domove, potražnja obara rekorde

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Objavljeni su privremeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima. Tko misli da je zakinut može se žaliti.

Rekordna potražnja za studentskim smještajem. Ususret akademskoj godini studentski centri diljem Hrvatske objavili su privremene rezultate natječaja za smještaj u studentskim domovima. Oni koji su dobili dom uskoro će useliti, a za one koji nisu, krenuo je teći rok za prigovore. Potražnja za mjestom u domu iz godine u godinu raste, a mjesta nema dovoljno. Privremeni rezultati neke su iznenadili, a neke baš i nisu.

"U studentskom domu sam od prve godine faksa. Dobio sam Studentski dom Cvjetno naselje, baš su jutros izašli rezultati. Nisam uopće bio ispod crte, taman sam negdje u nekoj sredini" kaže Luka Babić iz Pleternice. 

"Zadnje dvije godine dobivam dom naknadno dok se spusti bodovna granica, tako da nisam razočarana, očekivala sam tako. Čekam spuštanje bodovne granice pa možda dobijem tad", kaže Matea Brkić iz Karlovca. 

Vlado Levak, pomoćnik ravnatelja za Sektor studentskog smještaja SCZG-a kaže kako rok za prigovore traje osam dana: "Svi studenti koji imaju neke bitne stvari koje su propustili predati ili misle da im nešto nije dobro obrađeno svakako mogu poslati prigovor."

Pročitajte i ovo U utorak dan žalosti na otoku Vozaču (29) koji je pijan na Viru pokosio peteročlanu obitelj određen istražni zatvor

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća Muškarac koji je pokosio cijelu obitelj na Viru bio je maneken, radio i za Armani

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.