pokreću interpelaciju

Oporba kreće u rat protiv Butkovića i uprave Jadrolinije: "Da živimo u normalnoj i uređenoj državi..."

Saborski zastupnik Božo Petrov rekao je da Most pokreće interpelaciju zbog slučaja Jadrolinije. Traže smjenu uprave i nadzornog odbora Jadrolinije.

Saborska oporba traži političku odgovornost zbog slučaja Jadrolinije. Zastupnici Mosta pokreću interpelaciju, a da bi se ona našla na dnevnom redu potrebno im je 16 potpisa zastupnika.

Dok Most traži smjenu uprave i nadzornog odbora Jadrolinije i političku odgovornost ministra Butkovića, Stipo Mlinarić poručuje da će održati tematsku sjednicu odbora za pomorstvo čim dobije - službeni nalaz istrage.

''Most pokreće interpelaciju o stanju u Jadroliniji i odgovornosti ministra Butkovića", rekao je Božo Petrov (MOST).

''Kad dobijem službeno izvješće DORH-a i agencije koja to radi, kad to dobijem službeno, sazvat ću tematsku sjednicu odbora", rekao je predsjednik Odbora za pomorstvo Stipo Mlinarić Ćipe (DP).

"Neka i predsjednik skupštine, odnosno ministar, predsjednik uprave daju ostavku. Da živimo u normalnoj i uređenoj državi, oni bi ostavku dali nakon nesreće", rekla je Ivana Marković (SDP).

Pročitajte i ovo oštećen prtljažni prostor Zrakoplov Croatia Airlinesa hitno otkazao polijetanje: Iz prtljažnog prostora čuli buku, putnici evakuirani

Pročitajte i ovo Horor na istoku Hrvatske Sinu (5) na leđima crtao kukasti križ i tjerao ga da ga dira, sve je snimljeno: "Koga to mažeš? Tati mažeš..."