Izglasavanje povjerenja

Varga: Osjećam se kao riba, ali više ne u vodi

Slika nije dostupna
Njegov je zadatak da nastavi provedbu programa ove Vlade i osigura građanima koji uplaćuju veliki novac da dobiju civiliziranu zdravstvenu uslugu dostojnu čovjeka u Europi u 21. stoljeću, poručio je Milanović

Premijer Zoran Milanović zatražio je jutros od saborskog odbora za zdravstvo iskazivanje povjerenja za novog ministra zdravlja Sinišu Vargu, bivšeg šefa HZZO-a.

'Moj posao je ovdje, neću reći, formalan, ali sporedan u odnosu na kandidata koji vam je ovdje na raspolaganju za pitanja', rekao je Milanović pred odborom te dodao da je Varga svima njima dobro poznat kao čovjek koji je u sustavu već dugi niz godina.

Varga: Do ljeta treba riješiti problem smjenskog rada u bolnicama

'Njegov je zadatak da nastavi provedbu programa ove Vlade i osigura građanima koji uplaćuju veliki novac da dobiju civiliziranu zdravstvenu uslugu dostojnu čovjeka u Europi u 21. stoljeću', poručio je Milanović te otišao sa sjednice Odbora dok je Varga ostao odgovarati na pitanja članova i gostiju Odbora. Odmah na početku Varga je rekao da se 'osobno osjeća kao riba u vodi što se tiče upravljanja HZZO-om koji se dobro razvija, dok se sada osjeća kao riba, ali više ne u vodi'. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook