Provjera

Ministar Anušić o spornom slučaju:"Tražit ću da se raščisti sve oko kupoprodaje stana Anni Dujić"

Nediljko i Anna Dujić Foto: Davor Pongracic / CROPIX / Screenshot
Ministar obrane Ivan Anušić rekao je da će preispitati kako se u Ministarstvu obrane upravljalo stanovima.

Nakon što je  u javnosti procurilo da je Anna Dujić, zaposlenica u šibenskoj Elektri, bivša zaposlenica Gradskog parkinga Šibenik i kći HDZ-ova šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, kupila četverosobni stan površine 90,97 kvadrata u Šibeniku po iznimno povoljnoj cijeni od Ministarstva obrane, a sad ga koristi kao apartman za iznajmljivanje ministar obrane Ivan Anušić  komentirao je cijeli slučaj. 

Izjavio je za Jutarnji da će tražiti da se do kraja raščiste okolnosti pod kojima je Dujić prije četiri i pol godine povoljno otkupila stan u vlasništvu MORH-a.

"Tražit ću da se raščisti sve oko kupoprodaje stana o kojem pišu mediji. Iako je to stari slučaj koji nema nikakve veze s mojim mandatom, upravljanje imovinom kao i svi ostali procesi unutar Ministarstva obrane moraju biti transparentni i u skladu sa svim procedurama. Povodom ovog slučaja, ne prejudicirajući ništa, preispitat ćemo kako se u Ministarstvu obrane upravljalo stanovima", izjavio je Anušić. 

Iz Ministarstva poručuju da u ovom trenutku ni oni nemaju punu sliku o svim okolnostima prodaje ovog stana.

Pročitajte i ovo Zastrašujuće Medvjed napao čovjeka na Plitvicama, muškarac završio u bolnici

Pročitajte i ovo najsnažnija azijska oluja ove godine Hrvati u središtu tajfuna Yagi u Vijetnamu: "Ograde padaju s krovova, ruše se stabla, promet više nije ni moguć, ceste su poplavljene"

Pročitajte i ovo Napeto stanje VIDEO Srbi zaustavljali aute, nisu puštali vozače s kosovskim dokumentima: Priština zatvorila dva granična prijelaza