U Nuštru

FOTO Pogledajte ispod kakve je zastave stajao Milanović: "Ja u tome neću sudjelovati"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Tijekom prolaska ulicama Nuštra predsjednik se s građanima družio i ispred kuće na kojoj je bila izvješena velika zastava HOS-a Za dom spremni.

Predsjednik Zoran Milanović u petak je u Nuštru sudjelovao na svečanosti povodom obilježavanja 31. obljetnice osnutka Općine i 33. obljetnice obrane Nuštra.

Nakon prigodnog govora na svečanosti i polaganja vijenca i paljenja svijeće kod Spomenika obrane Nuštra Milanović se prošetao ulicama općine i družio se s građanima.

Slučajno ili ne, u jednom je trenutku zastao ispred kuće na kojoj je bila razvijena velika zastava HOS-a s natpisom Za dom spremni. Milanović je prošao bez reakcije, a nije jasno je li vidio plakat.

Podsjetimo, Milanović je prije četiri godine napustio svečanost obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak u Okučanima jer su u službenom protokolu bili branitelji s majicama HOS-a i natpisom Za dom spremni. Tada je rekao: "Ja u tome neću sudjelovati. To je namjerna provokacija, smatram to gaženjem žrtava i sjećanja na ovaj događaj." 

Uz Milanovića su u Nuštru bili su i predsjednik Općinskog vijeća Nuštra Darko Čuljak, načelnik Općine Hrvoje Drinovac, načelnik Općine Baška Toni Juranović te gradonačelnik Vinkovaca, saborski zastupnik i izaslanik predsjednika Sabora Ivan Bosančić.

Pročitajte i ovo Poteškoće u prometu FOTO Pripremite se za kaos, počinju radovi na velikom zagrebačkom raskrižju: Provjerite kako će se odvijati promet

Pročitajte i ovo Otkriveno što se dogodilo Prijavila se za posao, na odgovor je čekala 48 godina: "Jasno se sjećam kako sam tipkala to pismo..."

Pročitajte i ovo Rat na Bliskom istoku Hezbolah izveo novi napad, IDF bombardirao Bejrut. Izrael planira odmazdu: "Sve je na stolu"