Uragan Milton

VIDEO Meteorolog se potpuno slomio pred kamerama: "Ispričavam se. Ovo je jednostavno užasno"

John Morales izvještava o uragan Milton Foto: Screenshot
Uragan Milton približava se Floridi, a stanovnici se panično pripremaju za njegove snažne udare, koji dosežu i 250 kilometara na sat.

Uragan Milton, čiji udari vjetra dosežu i 250 kilometara na sat, približava se obali Meksičkog zaljeva Floride. Dolazak uragana četvrte kategorije očekuje se u srijedu navečer, posebno u područjima Tampe i Fort Myersa, a zbog svoje snage mogao bi biti dignut na kategoriju 5.

Katastrofalni učinci uragana mogu se osjetiti na većem području Floride.

"Milton ima potencijal biti jedan od najrazornijih zabilježenih uragana za zapadnu i središnju Floridu", izvijestio je Centar za uragane.

Uragan Milton Foto:AFP PHOTO / NOAA / RAMMB

Očekuju se opasni vjetrovi, olujni udari opasni po život i jaka kiša. Lokalna zajednica na Floridi priprema se za još jednu katastrofalnu oluju, a omiljeni lokalni meteorolog John Morales postao je emotivan tijekom predstavljanja prognoze.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

"To je jednostavno nevjerojatan, nevjerojatan, nevjerojatan uragan. Pao je na 50 milibara u 10 sati", rekao je Morales, a glas mu se lomio i drhtao dok je govorio o zapanjujućem padu atmosferskog tlaka koji je pratio Miltona u ponedjeljak.

"Ispričavam se. Ovo je jednostavno užasno", rekao je Morales nakon što je napravio kratku stanku tijekom emitiranja NBC6 u Miamiju.

 

"Ekstremno vrijeme potaknuto globalnim zagrijavanjem promijenilo me. Iskreno govoreći, i vi biste trebali biti potreseni i zahtijevati #ClimateActionNow", objavio je meteorolog na X-u.

 

Povezane teme