"Hrvatska u središtu svega"

Mario Radić predstavio ime svoje nove stranke: "To nije samo parola. Naš je cilj čist i jasan..."

Mario Radić predstavio je ime svoje nove stranke.

Mario Radić i drugi bivši članovi Domovinskog pokreta koji su nakon izlaska iz DP-a osnovali novu stranku predstavili su njezino ime – Dom i Nacionalno okupljanje  (DOMiNO).

Priopćenje stranke prenosimo u cijelosti:

"DOM je obitelj. DOM je zavičaj. DOM je domovina. DOM je mjesto gdje počinju sjećanja i gdje se rađaju snovi. DOM je simbol sigurnosti, pripadnosti, ukorijenjenosti, tradicije i stabilnosti.

NACIONALNO OKUPLJANJE – nit je koja veže narod i zemlju, objedinjuje nacionalne interese, jedinstvo i suverenitet. Snaga i odlučnost, jasna vizija i konkretno djelovanje spajaju se u Dom i Nacionalno okupljanje – stranku kojoj je cilj pokrenuti lavinu dalekosežnih pozitivnih učinaka za hrvatski narod i Hrvatsku.

Dom i Nacionalno okupljanje – donosi rješenja. Konkretna. Jasna. Crno na bijelo.

Nama je Hrvatska u središtu svega. Mi vjerujemo u okupljanje, u snagu zajedništva. Naša je vizija domovina u kojoj vladaju red, zakonitost i pravda, gdje nema mjesta korupciji, netransparentnosti i manipulacijama. Naš je cilj čist i jasan – donijeti promjene koje će osigurati da se svaki glas našeg naroda čuje. Jasno – crno na bijelo.

Dom i Nacionalno okupljanje odgovor je na sve izazove pred kojima se naš narod nalazi, na potrebu za jedinstvom, za odlučnošću, za povratkom pravim vrijednostima.

Dom i Nacionalno okupljanje odgovor je svima koji traže jasne, konkretne promjene, one koje će se provoditi – crno na bijelo. Narod traži rješenja, a ne isprazne fraze. Želi lidere koji slušaju i djeluju, koji razumiju svakodnevne izazove i probleme.

Dom i Nacionalno okupljanje težnja je ka tome da svaka Hrvatica i svaki Hrvat imaju priliku živjeti u sigurnom, stabilnom i pravednom društvu u kojem nema korupcije i nacionalni su interesi na prvom mjestu.

DOMiNo efekt koji ćemo pokrenuti imat će dalekosežne pozitivne učinke. Naše politike, osmišljene s ciljem jačanja gospodarstva, zaštite obitelji, nacionalne sigurnosti i suvereniteta, jamče lančani efekt koji će jačati sve aspekte našeg društva. Kada jednom postavimo pravi temelj, kada izgradimo čvrst DOM – svi segmenti društva će se povezati u jednu funkcionalnu, snažnu cjelinu.

Želimo društvo u kojem vladaju odgovornost, domoljublje i pravednost. Društvo u kojem se svaka odluka donosi u interesu naroda, a ne pojedinaca.

Vjerujemo da je snaga države u njezinom narodu, a ne u onima koji koriste moć za osobne ciljeve.

Dom i Nacionalno okupljanje nije samo parola. Za nas, to je duboka, iskrena ljubav prema domovini, koja se očituje u svakodnevnom radu, u borbi za bolje uvjete života, za jaču ekonomiju i sigurno društvo. Voljeti svoju domovinu znači čuvati njezine resurse, brinuti se o njezinoj budućnosti i stvarati prilike za sve, a ne samo za odabrane.

Gradimo društvo u kojem je svaka osoba ponosna na svoju domovinu jer zna da je njezino vodstvo pravedno, odgovorno i domoljubno. To je Hrvatska kakvu sanjamo – čista, poštena, snažna. I zajedno, možemo ostvariti taj san.
Samo je jedno mjesto na svijetu – DOM.

Naš dom je Hrvatska. Naša snaga je narod. Nacionalno ćemo se okupili kako bismo sačuvali DOM.

Dom i Nacionalno okupljanje – crno na bijelo!"

Pročitajte i ovo totalni rat Izrael napao Bejrut i najavio novi val zračnih udara: "Tko god ima raketu u domu, više neće imati dom"

Pročitajte i ovo Ispod cigli i cementa Muškarac priznao stravično ubojstvo staro 16 godina: Ubio curu pa njezino tijelo stavio u kofer koji je zakopao na svom balkonu