S njim je bila i pijana žena

Užas u Splitu: Pijani muškarac napao strane radnike - "Bio je nezadovoljan zbog čekanja na hranu"

Policija, ilustracija Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix
Muškarac je u Splitu fizički napao četvoricu dostavljača hrane te jednog lakše ozlijedio.

U Splitu je ispred McDonald's-a na Poljičkoj cesti alkoholizirani muškarac u društvu žene izudarao četvoricu stranih radnika odnosno dostavljača brze hrane koji su čekali svoje narudžbe. 

Žena i muškarac su bili u alkoholiziranom stanju te su bili nezadovoljni čekanjem na narudžbe. Prvo su vikali da im se vrati novac, a potom je muškarac ispred restorana brze hrane izvrijeđao te fizički napao radnike. Nakon toga je nogom gurnuo na pod nekolicinu motocikala koje koriste dostavljači. 

O incidentu se oglasila i splitska policija koja je izvijestila da su u petak oko 23 sata muškarac i žena narušavali javni red i mir.

"Na naročito drzak i nepristojan način u alkoholiziranom stanju, nezadovoljni što nisu dobili narudžbu započeli su s vikom i galamom tražeći da im se vrati novac. Muškarac je ušao u prostor za preuzimanje narudžbi i bacio jednu kacigu u zid te tražio da mu se vrati novac", objasnili su. 

"Muškarac je nastavio narušavati javni red i mir i ispred objekta nakon čega je na pod gurnuo veći broj motocikala i udario rukom četiri dostavljača hrane. Jedan od njih je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu. Muškarac i žena su odvedeni u policiju. Kod 36-godišnjaka je izmjerena koncentracija alkohola od 1.64, a kod 29-godišnjakinje 1,34 promila". Oboje su zadržani u policiji na triježnjenju. 

Bit će provedeno kriminalističko istraživanje. "Nad muškarcem će se provesti istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, prijetnja i oštećenje tuđe stvari, a u odnosu na ženu zbog sumnje u počinjenje čl.6 iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", kazali su iz policije za Dalmaciju Danas.

Pročitajte i ovo Buknuo požar VIDEO Dramatične scene iz Čečenije: Eksplodirala benzinska pumpa, ima mrtvih, među njima su i djeca

Pročitajte i ovo Velika potjera Svjedok o kaosu u centru Zagreba: "Projurio je preko 100 na sat, 50 ljudi je moglo stradati..."

Povezane teme