Za Dnevnik Nove TV

Majka muškarca s kojim se sukobio ubojica iz Daruvara: "Bili su pijani i bacio mu je flašu u glavu"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Reporterka Dnevnika Nove TV Anja Perković je razgovarala s majkom muškarca koji se prije mjesec dana sukobio s ubojicom iz Daruvara.

Stanovnici Daruvara su i dalje u šoku nakon šest ubojstava u Domu za starije i nemoćne.

"Iz bolnice mi kažu da su ranjeni stabilno, dok je preživjelim štićenicima u Veteranskom centru stiglo sve što im je potrebno: osobne stvari, posebni kreveti i njegovatelji iz doma koji će dolaziti u smjenama po dvoje zaposlenika", iz Daruvara je izvijestila reporterka Dnevnika Nove TV Anja Perković.

"Vlasnici doma imaju pune ruke posla. Nakon ovog krvoprolića treba zbrinuti štićenike, ali i obiteljima ubijenih treba pomoći s pripremom sprovoda. Rješava se papirologija, prostor se mora preurediti jer će nakon ove nemile tragedije trebati nastaviti s radom", dodala je.

Pročitajte i ovo Krvoproliće u domu Daruvar oplakuje Damira Fijalu: "Bio je nježan i brižan. Svatko ima srce, ali ne i dušu. No, on ju je imao..."

Perković je razgovarala i s majkom muškarca s kojim se ubojica Krešimir Pahoki prije mjesec dana fizički sukobio.

"Bili su pijani. Jedan je sjedio tamo na spomeniku, taj Krešo, a ovaj moj je sjedio na domu na onim stepenicama. Valjda su jedno drugome psovali mater. Ovaj Krešo mu je bacio flašu u glavu i moj sin se htio dignuti, ali je pao na to staklo. Tak je rasjekao ruku i imao šest šavova. Imao je i malo krvarenje na mozak", ispričala je Blaženka.

"Policija je bila je tu i s njim je bila u bolnici. I onda je došao kući za četiri dana", rekla je majka te odgovorila na pitanje o šesterostrukom ubojstvu.

"Joj nemojte ni pitat, ja sam rastresena. Nisam cijelu noć spavala jer ga poznajem iz djetinjstva, i mamu i njega, a puno se ovaj moj s njim družio kad su bili mlađi. Nemam pojma zašto je to napravio", zaključila je.

Motivi ovog stravičnog zločina još se utvrđuju. Perković je kratko razgovarala s jednom gospođom koja je poznavala ubijenog djelatnika i imala je samo jednu poruku: Ako se ovaj stravičan čim već dogodio, treba napraviti sve da nikad više ne ponovi.

Pročitajte i ovo Incident Novi šok za djelatnike hitne u Daruvaru, muškarac im prijetio nožem: "Bit ću kao jučerašnji ubojica, razrezat ću vas na dijelove"

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme