TV pristojba

Majci Zorana Milanovića prijeti ovrha: Dužna je HRT-u

Zgrada HRT-a Foto: Ivana Grgic/Cropix
Đurđica Milanović navodno pet mjeseci nije platila HRT pristojbu, pa joj zbog toga prijeti ovrha. Dug uz kamatu i naknadu javnom bilježniku iznosi 91,88 eura.

Prijedlog za ovrhu nad Đurđicom Milanović, majkom predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića našla se na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Nju se tereti za neplaćene HRT pristojbe od 20. listopada 2023. do 20. veljače 2024. godine, piše 24 sata. Budući da ovrhu Đurđici Milanović nisu uspjeli uručiti, osvanula je na oglasnoj ploči suda.

Pristojba za pet mjeseci iznosila je 10,62 eura, odnosno ukupno 53,10 eura. Uz kamatu, naknadu javnog bilježnika i trošak odvjetnika, dug iznosi 91,88 eura. Dokument potpisuje jedan od čelnika HRT-a Mislav Stipić.

"Ako u roku od 15 dana od dana slanja obavijesti ne izvršite svoju obvezu na način i u iznosu kako je to naznačeno na ovom nalogu za plaćanje, javni bilježnik će donijeti rješenje o ovrsi, što će Vam prouzročiti dodatne troškove ovršnog postupka. Molimo Vas da prilikom plaćanja koristite priloženi nalog za plaćanje", piše u nalogu za plaćanje.

Pročitajte i ovo Nevrijeme VIDEO Užas u Italiji: Bujice nose sve pred sobom, poginuo mladić koji je ostao zarobljen u automobilu

Pročitajte i ovo Sabor HDZ-a u Šibeniku VIDEO Zbog ovog gafa Crnogorca na okupljanju HDZ-ovaca cijela dvorana je utihnula: "Što sam rekao?"