Zadobili lakše ozljede

Splitski policajci pokucali na vrata teškom kriminalcu, a onda je nastao kaos

Policija - 1 Foto: Dnevnik Nove TV
Policajci su tijekom pretage stana u Splitu zadobili lakše tjelesne ozljede.

Pretraga stana višestrukog počinitelja teških kaznenih djela, koju su u četvrtak odradili splitski policajci pronašavši kokain, marihuanu, veću količinu novca i vagu za precizno mjerenje, pretvorila se u malu dramu u kojoj su policajci zadobili lakše tjelesne ozljede.

Kako se doznaje u policiji, kada su policajci došli na vrata stana osumnjičenog muškarca, on je izišao iz stana, a kada su se policijski službenici predstavili i zatražili na uvid osobnu iskaznicu, rukama je u prsa udario policijskog službenika i on je potom udario leđima o zid. 

Pročitajte i ovo Golem IT kvar Anušić komentirao tehničke kvarove: "Možemo ovo staviti u kontekst kibernetičkih napada i hakiranja, ovo je hibridni rat"

Pročitajte i ovo Moguća kašnjenja Oglasili su se iz Zračne luke Zagreb o velikom tehničkom problemu koji je pogodio brojne aviokompanije

Policija ga je nakon toga pokušala svladati, ali osumnjičenik se nije dao, te je u jednom trenutku u usta stavio ključ od stana i pokušao ga progutati. Uz to je počeo udarati glavom o pod i nekontrolirano kašljati. Kako bi spriječili daljnje samoozljeđivanje, nad njim su uporabljena sredstva prisile, nakon čega je ispljunuo ključ.

"Muškarac, višestruki počinitelj teških i ozbiljnih kaznenih djela, odveden je u bolnicu na pregled i potom otpušten. Pomoć je pružena i policajcima, za koje je utvrđeno da su zadobili lakše tjelesne
ozljede", kazali su u policiji.

Pročitajte i ovo Obavljen očevid U Zagrebu iz pištolja pucao u automobile na parkingu: Policija ga privela

U pretrazi stana policija je pronašla 54,2 grama kokaina, dvije vage za precizno mjerenje, 1,67 grama marihuane i veću količinu novca. Osim muškarca uhićena je i ženska osoba, koja je dovedena u službene prostorije radi provedbe kriminalističkog istraživanja.