OSVOJILA IH POTEZOM

Kolinda Grabar-Kitarović u noćnoj šetnji Pelješkim mostom napravila neočekivano, pratitelji oduševljeni: "Kraljice naša…"

Slika nije dostupna
Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama objavila je video s opisom "Moj prvi hod po Pelješkom mostu".

Jedan od najvećih projekata u EU-u i najveći hrvatski projekt koji je financiran sredstvima Europske unije službeno je otvoren u utorak navečer, a u ponoć je njime krenuo promet.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je jedna od brojnog niza uglednika koji su u utorak prisustvovali svečanom otvorenju Pelješkog mosta.
Taj važan trenutak bivša predsjednica obavila je i na društvenim mrežama.

Tako je na Facebooku objavila video koji je potpisala riječima "Moj prvi hod po Pelješkom mostu. Spajamo Hrvatsku". U njemu se vide samo njezine noge koje koračaju mostom, a u jednom trenutku Kolinda je podignula kameru te pokazala plave osvijetljene stupove mosta. 

Sjela na pod mosta

"Kraljice naša... draga naša Kolindice od srca Vam čestitam i puno Vas pozdravljam", "To je hod svih žena Hrvatske, hvala Vam!", "Neka svaki Tvoj korak bude blagoslovljen", samo su neki od komentara.

Nakon spomenutog videa, koji je u kratkom roku skupio brojne lajkove, bivša predsjednica na Instagramu je objavila i fotografiju na kojoj se vidi kako sjedi na podu mosta, dok se u pozadini vide i njegovi obrisi. 

 

Podsjećamo, Pelješi most koji povezuje jug Hrvatske s ostatkom države prelazi preko morskog tjesnaca širine 2140 metara, dug je 2404 metra, s plovidbenim profilom ispod mosta 200 puta 55 metara.