istraga se nastavlja

Preokret u slučaju naljepnice na automobilu, oglasila se policija

Grb Za dom spremni Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix
Nakon što je Anto Đapić na Facebooku objavio prekršajni nalog prema kojem je muškarcu određena kazna od 700 eura zbog tri naljepnice na automobilu, stigao je odgovor PU karlovačke.

Karlovačka policija je na naš upit odgovorila da je prekršajni nalog koji je objavio Anto Đapić autentičan.

Pročitajte i ovo tri komada Zbog tri naljepnice na automobilu dobio drakonsku kaznu: "To je licemjerno i kršenje zakona"

"Izdali su ga policijski službenici Policijske postaje Slunj 23. kolovoza budući da su utvrdili da na javnom mjestu na osobnom vozilu ima istaknute tri naljepnice čime su smatrali da je 62-godišnjak počinio prekršaj iz čl. 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

S obzirom na naknadno utvrđeno i činjenicu da isticanje navedenih natpisa ne čini obilježje spomenutog prekršaja, sporni nalog je rješenjem stavljen izvan snage", poručili su iz PU karlovačke.

Obavijestili su da se kriminalističko istraživanje temeljem prethodno zaprimljene prijave građanina nastavlja. Žele utvrditi jesu li postojala ili još postoje druga obilježja na vozilu kojima bi se ostvarivali elementi prekršaja.

Pročitajte i ovo nesvakidašnja situacija Drama na graničnom prijelazu: Muškarac iz Audija trčao od auta do auta i vikao: "Brate, molim te..."

Pročitajte i ovo Priznao spornu praksu Dačić otkrio zašto je Severina zadržana na granici