jeste li ga vidjeli?

U tijeku je velika potraga: Nestao mladi policajac (20), traže ga i dronovima

Luka Antolović Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
Traje potraga za dvadesetogodišnjim Lukom Antolovićem koji je nestao u utorak na području Mohova.

Prema službenim podacima stranice Nacionalna evidencija nestalih osoba nestalim se vodi i Luka Antolović (20) iz Mohova.

Antolović je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu, bradu i brkove. U trenutku nestanka je na sebi imao gornji dio trenirke s patent zatvaračem plave boje, donji dio trenirke sive boje, tenisice te crni ruksak. 

Mladić je bio zaposlenik MUP-a. Nestao je na području Mohova kod Iloka udaljivši se s adrese prebivališta u nepoznatom smjeru, a nestanak se vodi u PU vukovarsko-srijemskoj. 

Mještani Mohova navode da je Antolović bio uvijek korektan i da je radio kao policajac u Zagrebu, a da je u vrijeme nestanka bio je na godišnjem odmoru. Kažu i kako policija za Antolovićem traga u Mohovu i okolici, da pretražuju okolne šume i koriste dronove. Iz PU vukovarsko-srijemske ne žele davati nikakve izjave povodom nestanka, saznaje Press032.

Ukoliko posjedujete informacije o nestanku obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Pročitajte i ovo HEROJ IZRAELA Mladić trčao u sandalama prema teroristima i ubio jednog od njih: "Jeo sam odrezak, a onda sam čuo..."

Pročitajte i ovo Uzbuna na sjeveru Hrvatske Drama na ekskurziji: Učenici odjednom počeli povraćati, poznat uzrok

 

 

Povezane teme