Nova sabornica

FOTO Jandroković se pohvalio novim fotografijama: "Još malo i počinjemo"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Hrvatski sabor za tjedan dana počinje s radom u novim prostorijama.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković pohvalio se na Facebooku kako su radovi na novoj sabornici pri samom kraju.

"Još malo i počinjemo", napisao je uz fotografije prostorije u koju će sjesti saborski zastupnici novog saziva Sabora, a koja se nalazi u sklopu Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman".

Hrvatski Sabor preselio se na Črnomerec radi obnove zgrade na Markovu trgu nakon potresa, a očekuje se da će ona trajati najmanje dvije godine.

Osim dvorane za plenarnu sjednicu, u Ilicu 256 seli se i Ured predsjednika i potpredsjednika Sabora, predsjednika odbora, klubova zastupnika, zastupnika i zaposlenika Stručne službe, a novi će se saborski hodnici i prostorije prostirati na 7000 kvadrata, za razliku od 22.000, koliko ih je bilo na Markovu trgu.

Pročitajte i ovo pale su predrasude Srpkinja odradila sezonu pa objavila zašto je promijenila mišljenje o Hrvatima: "Pišem ovako javno..."

Pročitajte i ovo Diplomatska berba VIDEO Milanović imao nezgodu u berbi: "Ne da sam se zrezo, nego ono…"

Pročitajte i ovo jug Hrvatske FOTO Pogledajte kako je nevrijeme uništilo jednu od najljepših uvala: "Šteta je nezamisliva!"

Povezane teme