Izglasan je

Jakov Kitarović ima novi posao

Jakov Kitarović Foto: Ranko Suvar/Cropix
Izbor je obavljen glasovanjem klizačkih klubova članova Saveza, uključujući klubove umjetničkog, sinkroniziranog i brzog klizanja te Zagrebačkog klizačkog saveza.

Na Skupštini Hrvatskog klizačkog saveza Jakov Kitarović izabran je za novog predsjednika. Izbor je obavljen glasovanjem klizačkih klubova članova Saveza, uključujući klubove umjetničkog, sinkroniziranog i brzog klizanja te Zagrebačkog klizačkog saveza.

Na Skupštini su također izabrani članovi Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Stegovne komisije Hrvatskog klizačkog saveza.

Hrvatski klizački savez nastavlja s radom daljnjeg razvoja i promocije klizanja u Hrvatskoj. Savez će nastaviti i raditi na unapređenju uvjeta za sportaše i podršci svim članovima klizačke zajednice.

Pročitajte i ovo PROMETNA NESREĆA Tramvaj naletio na ženu u Zagrebu: "Išao je prema Remizi, prošao je kroz čisto crveno"

Pročitajte i ovo Scene koje lome dušu Poznato koliko je vojnik imao alkohola u krvi: Pokopani otac i troje mališana stradalih u stravičnoj nesreći - "Ovo je tuga do neba"