Dobio novčanu kaznu

Policajac mu pretresao stan pa ga je izvrijeđao: Jedna stvar ga je posebno pogodila

Ilustracija Foto: Getty Images
Sve se odigralo još u prosincu 2023. kada je policajac u popodnevnim satima bio u akciji pretresa objekta...

Sočna psovka jednog je Karlovčanina koštala novčane kazne nakon što je opsovao policajca koji mu je pretresao stan. Muškarac je ovih dana na karlovačkom Prekršajnom sudu proglašen krivim zbog vrijeđanja službene osobe.

Sve se odigralo još u prosincu 2023. kada je policajac u popodnevnim satima bio u akciji pretresa objekta koji je koristio 35-godišnjak. Razbjesnilo ga je što je policajac iza sebe ostavio nered na njegovu balkonu, pa mu je opsovao.

"P…. ti materina, da ti p…. materina! Koji si k…. j….i ovo napravio od balkona i razbacao ga?! P…. ti materina!" sipao je muškarac pa nastavio i nakon upozorenja da prestane.

PU karlovačka protiv njega je podnijela optužni prijedlog, a sud je nepravomoćnu presudu donio temeljem iskaza izvrijeđanog policajca. Uz novčanu kaznu, 35-godišnjak bi trebao platiti i troškove suđenja u iznosu od 30 eura, piše KAportal.

Pročitajte i ovo Ekskluzivno Milanović u Dnevniku Nove TV: "Anušić je sa mnom ogovarao ministre HDZ-a prije nego što su ga vratili na tvorničke postavke"

Pročitajte i ovo Velika šteta VIDEO Komadi leda skakali po trampolinu, bazen izgledao kao da kuha

Povezane teme