Požar u stanu

FOTO Drama usred noći: "Zbog buktinje na četvrtom katu morali smo evakuirati dvadesetak ljudi, a muškarac je bio ozlijeđen"

Izgorio stan u Osijeku Foto: Javna vatrogasna postrojba grada Osijeka
Stan u osječkom naselju Jug 2 noćas je u potpunosti izgorio, a strašne prizore nakon buktinje fotografirali su vatrogasci iz javne gradske postrojbe.

U noći s ponedjeljka na utorak izbio je požar u stanu u zgradi koja se nalazi u osječkom naselju Jug 2. Stan koji je u vlasništvu 71-godišnjaka u potpunosti je izgorio, a strašne prizore koji su ostali nakon buktinje fotografirali su vatrogasci iz javne gradske postrojbe.

Izgorio stan u Osijeku - 6 Foto:Javna vatrogasna postrojba grada Osijeka

"Dojavu o pož-aaru stana na četvrtom katu dobili smo u 3:21. Sudjelovale su dvije postrojbe, JVP Osijek i DVD Donji Grad, s ukupno šest vozila i 19 vatrogasaca. Riječ je o jednosobnom stanu koji je do našeg dolaska u potpunosti opožaren", kazao je za DNEVNIK.hr Goran Ivković, zapovjednik JVP-a Osijek, te dodao:

Izgorio stan u Osijeku - 9 Foto:Javna vatrogasna postrojba grada Osijeka

"Kad smo stigli, zatekli smo jednu ozlijeđenu mušku osobu. Vatru smo gasili vodom. Ujedno, evakuirali smo dvadesetak stanara zbog oštećenih plinskih instalacija. Intervencija je završila u 5:56."

Izgorio stan u Osijeku - 5 Foto:Javna vatrogasna postrojba grada Osijeka

71-godišnjak je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, prema neslužbenim informacijama zbog prekomjernog udisanja dima.

Pročitajte i ovo Bukti na Bliskom istoku FOTO/VIDEO Hezbolah optužio Izrael da laže: "Nisu ni ušli u zemlju"

Pročitajte i ovo IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Oni imaju pravo na besplatno dopunsko osiguranje: Provjerite jeste li među njima

Povezane teme