kolike su šanse

Nevjerojatno! Već drugu godinu zaredom Zagrepčanka dobila Jackpot, uplatila na istom mjestu: "Dogovorile smo se..."

Ivana, Hrvatska lutrija Foto: Hrvatska lutrija
Ista dobitnica i ove i prošle godine osvojila je Jackpot, a uplatila ga je na istom prodajnom mjestu.

Hrvatska lutrija izvijestila je o nizu velikih dobitaka u igrama Sve ili Ništa i Eurojackpotu. Prošli petak osvojen je Eurojackpot, u kojem su igrači iz Norveške i Švedske osvojili po 21.343.939,10 eura, a sretni igrač iz Zadra osvojio je dobitak 5 u iznosu od 69.324,70 eura.

Čak tri Jackpot dobitka u igri Sve ili Ništa u iznosima od 80.000 eura osvojena su u proteklom tjednu na otoku Braču, u Zagrebu i preko interneta. Zanimljivo je da je jedan osvojila igračica iz Zagreba koja ga je dobila i lani, a uplatila ga je kod iste prodavačice na istom prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije na Rudeškoj cesti 172! 

Pročitajte i ovo treba biti na oprezu Upaljen crveni meteoalarm: Upozorenje za više hrvatskih regija, u pitanju su dvije ozbiljne opasnosti

Pročitajte i ovo kultura ili grubost? VIDEO Mreže bruje o neprimjerenom potezu predsjednika prema dječaku

"Prošle godine 23. lipnja kod mene je ista dobitnica osvojila Jackpot baš kao i ove godine, 23. srpnja. Šanse da se to dogodi nisu velike, no ipak se baš ovdje dogodilo. Meni je zbog nje iznimno drago, a dogovorile smo se da se iduće godine vidimo u kolovozu!" izjavila je sretna prodavačica Ivana s prodajnog mjesta Hrvatske Lutrije na Rudeškoj cesti.

 

Povezane teme