Uhićen na granici

Supruga uhićenog Trifunovića optužuje hrvatsku policiju: "Fizički su ga napali. Odveli su ga u nepoznatom pravcu"

Supruga Sergeja Trifunovića oglasila se nakon što je njezin muž uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo.

Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića, oglasila se nakon što je srpski glumac uhićen na granici s Hrvatskom.

"Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritorij EU-a, bez ikakvog obrazloženja uz velike neugodnosti kojima sam prisustvovala, uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od devet sati nemam nikakvu informaciju o tome gdje se nalazi ili koji je razlog privođenja", objavila je na Instagramu.

"Molim medije da ne spekuliraju, da me ne kontaktiraju, a MUP Srbije da reagira da bi u punom kapacitetu zaštitio prava državljanina Republike Srbije, Sergeja Trifunovića", dodala je.

Splitsko-dalmatinska policija objavila je da je glumac uhićen jer je 10. rujna prošle godine na objavio "tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike, navodeći da su splitski policajci iznudili preko tisuću eura".

Policija je podsjetila da je nakon više incidenata u Splitu objavio: "Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom pose*em po članovima 5., 17. i 36. biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu."

Pročitajte i ovo Priveden na granici U Hrvatskoj ponovo uhićen srpski glumac Sergej Trifunović: Policija objavila razlog

Pročitajte i ovo Dramatična akcija Šok u Dalmaciji! Policija privela župnika prije sprovoda, prijavila ga 16-godišnjakinja