Službeni put

Incident u Srbiji: Hrvatski zastupnici skinuti s leta bez objašnjenja, prenoćili u Beogradu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Izaslanstvo Hrvatskog sabora predvođeno Igorom Peternelom (DOMiNO) sudjelovalo je u Albaniji na konferenciji Srednjoeuropske inicijative. Tijekom povratka iz Tirane u Beogradu se nisu mogli ukrcati na let natrag za Zagreb.

Troje saborskih zastupnika doživjelo je neugodnost na letu iz Tirane prema Zagrebu. Tijekom presjedanja u Beogradu povukli su ih s leta i rekli im da su zakasnili na transfer te da ondje moraju prenoćiti. S leta su skinuli i njihovu prtljagu.

Incident za koji još nisu dobili službeno objašnjenje prepričao je zastupnik stranke DOMiNO Igor Peternel. S njim su na letu bile i zastupnice Draženka Polović iz Možemo! i Anamarija Blažević iz HDZ-a.

"Na putu iz Tirane za Zagreb izaslanstvo Sabora, nas troje zastupnika i gospođa iz stručne službe, 'sasvim slučajno' smo u Beogradu skinuti s leta za Zagreb", napisao je Peternel na Facebooku.

"Na izlazu smo gledali u autobus koji je stajao na pisti spreman putnike odvesti do aviona, ali nam je objašnjeno da smo ipak zakasnili i moramo u Beogradu prenoćiti. Čak su znali da će nam i prtljaga zakasniti pa su je unaprijed izbacili na traku umjesto u avion za Zagreb."

 

U međuvremenu stigla je i reakcija Air Srbije koju možete počitati OVDJE.

 

Pročitajte i ovo Policija opkolila peron Drama u Njemačkoj: Par iz vlaka odveli liječnici, strahuje se da su zaraženi smrtonosnim virusom  

Pročitajte i ovo Opoziv proizvoda Nemojte ju jesti! Povlači se popularna namirnica, sadrži metal

Pročitajte i ovo u Njemačkoj Strašan slučaj: Majka bacila tek rođenu bebu u smeće, policija traži tijelo, na terenu i psi