tradicionalno zimsko jelo

Pomama za jednim proizvodom na zagrebačkom Dolcu: Građani čekali i po dva sata

Zimski period označava i vrijeme u kojem se tradicionalno više rade sarme, a za dobar kiseli kupus građanima se izgleda isplati čekati i do dva sata.

Prava lutrija je, čini se, doći je do kiselog kupusa za sarmu. Barem ako je suditi po dugačkim redovima na zagrebačkoj tržnici - Dolcu.

Stvarale su se prilične gužve, a neki kažu da su na kiseli kupus čekali i po dva sata.

"Mora biti fina sarma. A zelje je bitno koliko meso tolko i zelje. Ja trenutno čekam za zelje, a suprug je na kavi", rekla je Maca iz Zagreba.

"To je nevjerojatno. Svaka čast mušterijama. Svako od njih za kuharicu dobiju jednu šakicu ribanoga i oni su zadovoljni i osmijeh od mame i dobro zelje", rekao je prodavač kupusa Damir.

Pročitajte i ovo uhićen Dodikov ministar Dodikov ministar uzeo više od milijun maraka mita? Novac je ostavljan na parkinzima, po kafićima...

Pročitajte i ovo Poginulo 38 ljudi Putin priznao: "Bio je to tragični incident''