Incident kod Skradina

Glavni zapovjednik o ženama koje su besramno vrijeđale vatrogasce: "Vrlo nekorektno i da ne upotrijebim neke druge riječi..."

Slavko Tucaković komentirao je snimku na kojoj se dvije žene deru na vatrogasce i policiju.

Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković komentirao je snimku na kojoj dvije žene, Anna i Neda Dujić, kći i supruga HDZ-ova šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, urlaju na vatrogasce, psuju i nazivaju ih nakazama.

"Vrlo nekorektno i da ne upotrijebim neke druge riječi. Nekorektno i prema vatrogascima, i prema policiji i svim onim ljudima koji ondje riskiraju svoje živote, a oni su u svakom trenutku bili ugroženi. Govoriti tako ljudima koji su došli pomoći, u najmanju ruku, nekorektno je", odgovorio je na upit novinarke nakon što je sudjelovao na sjednici Vlade.

"Komentirati to dalje zaista ne želim jer mi ćemo svoj posao odraditi. Čuvat ćemo i obraniti svaki dio, kao što smo to radili jučer, tijekom noći i jutros. I vojska, i policija, i vatrogasci su uz te ljude da ih zaštite", zaključio je.

Osim što su njegova kći i supruga urlale na vatrogasce, Nediljko Dujić, kako doznaje DNEVNIK.hr, prijetio je županijskom vatrogasnom zapovjedniku Darku Dukiću, a navodno je intervenirao i sam ministar policije Davor Božinović.

Dujić se kasnije ispričao zbog ponašanja svoje supruge i kćeri.

Pročitajte i ovo On sve demantira Doznajemo: Dok je Anna vikala na vatrogasce, ćaća Dujić htio im uzeti cisternu i parkirati je pred kuću!

Pročitajte i ovo ispričao se Moćni HDZ-ovac oglasio se o skandaloznim izjavama kćeri i supruge: "Bile su u stanju šoka..."