Zimi u Opatiji prkose - čokoladom! Na sve načine - topla, hladna, tekuća. Poznato je već odavno da ova omiljena poslastica potiče stvaranje tzv. hormona sreće pa ne čudi što su u Opatiji svi bili dobro raspoloženi unatoč - tmurnom, kišnom vremenu.
Još sutra traje festival čokolade u tom kvarnerskom gradu gdje možete uživati u raznim slatkim delicijama, ali i u - primjerice - masaži čokoladom!
Opatijom se prelijeva čokolada. Crna, smeđa, bijela…. Tekuća ili tvrda - svatko je našao nešto za sebe.
Deseci kilograma čokolade diljem Opatije upotrjebljeni su za izradu raznih slastica.
U hram čokolade su svratili brojni gosti. Osim za jelo - čokolada se sve više koristi i za masažu.
Opatijski Festival čokolade 2014.
'Čokolada nam čini kožu mlađom i podatnom, potiče hormon sreće tako da izaziva dobro raspoloženje u našim klijentima', kazala je Manuela Cesnik, fizioterapeutkinja.
Uživaju odrasli ali i djeca. Radionica za male slastičare bila je jako dobro posjećena.
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook