oštećeni auto i pročelje zgrade

Još jedna eksplozija u zagrebačkom Rudešu: Policija otkrila o čemu se radi

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
U subotu poslijepodne, oko 17:25 došlo je do eksplozije u kvartu Rudeš, a tijekom večeri zagrebačka policija javila je kako se radilo o dvije ručne bombe.

Eksplozija se dogodila u Aninoj ulici u dvorištu zgrade. U njoj su oštećeni automobil i pročelje zgrade. Nema ozlijeđenih osoba, javila je zagrebačka policija te kasnije navečer dodala kako se radi o dvije ručne bombe, od kojih je jedna eksplodirala, a druga je "pod nadzorom policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu, uništena kontroliranom eksplozijom u 21:05 na mjestu pronalaska".

Reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo javio se uživo iz zagrebačkog Rudeša, gdje je razgovarao s Darinkom, koja živi blizu mjesta eksplozije.

"Bila sam u trgovini, izlazila sam i čula sam eksploziju. Kad sam došla do kuće, vidjela sam ženu u ogrtaču, muškarac je stajao s autom na ćošku", rekla je Darinka i dodala: "Nije mi bilo svejedno, izlazila sam iz trgovine i odjednom bum".

Pročitajte i ovo tuga u HGSS-u Tužan opraštaj od omiljenog kolege: "Još jedan anđeo iz redova HGSS-a pazi na nas"

Čorkalo je izvijestio kako je očevid policije i kriminalističke policije u tijeku i mogao bi potrajati do dugo u noć, pa se više detalja može očekivati tek u nedjelju. Zbog očevida je potpuno zatvorena i ulica u dužini od 300 metara, policija ni stanarima ne da da prolaze tim dijelom, javio je reporter.

Sugovornica iz priloga Foto:Dnevnik Nove TV
 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme