Usred bijela dana

EKSKLUZIVNE SNIMKE UHIĆENJA Krš i lom na ulicama Zagreba: Bježao ukradenim automobilom i vukao policajca po cesti

Dvadesetogodišnjak je u subotu oko podne ukradenim automobilom počeo bježati policiji. Tijekom intervenciji je ozlijedio i policajca.

Krš i lom na ulicama Zagreba. Dvadesetogodišnjak je ukradenim automobilom bježao policiji. Policajca koji ga je pokušao uhititi vukao je po cesti. Dnevnik Nove TV donosi ekskluzivne snimke uhićenja.

Policijske zasjede, specijalci i interventna policija - tako je izgledala filmska potjera za mladićem koji je vozio ukradeni automobil, a OVDJE pročitajte i što su za Dnevnik Nove TV o intervenciji rekli svjedoci.

Mladić se najprije zabio u neoznačeni policijski kombi i nastavio bježati. U bijegu je po cesti nekoliko stotina metara vukao policajca koji ga je pokušao izvući iz vozila. U bjesomučnoj vožnji nije prezao ni pred čim.

Sve se odvijalo usred bijela dana oko 12 sati. Muškarac je policiji bježao po samom centru Zagrebu. U konačnici se zabio u zid zgrade ovdje u Dalmatinskoj ulici nakon čega ga je policija savladala i uhitila.

Automobil talijanskih registracija u vlasništvu jedne tvrtke ukraden je preksinoć iz dvorišta auto praonice u Velikoj Gorici. Dvadesetogodišnjak se opirao uhićenju.

Ozlijeđenom policajcu pomoć je pružena u KBC-u Sestre Milosrdnice gdje će se utvrditi težina ozljeda. Nakon završetka očevida i kriminalističke istrage bit će poznati svi detalji, kao i za što će se sve teretiti počinitelj.

Pročitajte i ovo Teška nesreća u Indiji Sudarili se putnički i teretni vlak: Ozlijeđeno najmanje 19 ljudi, iskočilo 12 vagona

Pročitajte i ovo incident u Zagrebu FOTO Svjedok drame: "Udario je policajca, a onda su mu razbili prozor i izvukli ga van..."