javna dražba

FOTO Država prodaje automobile, početne cijene od par stotina eura

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Državna na javnoj dražbi prodaje rabljena vozila. Licitacija za 178 vozila i radna stroja održat će se 12. listopada u skladištu vozila Cepelin u Zagrebu.

Država je oglasila prodaju rabljenih vozila na javnoj dražbi, a početne cijene idu već od 150 eura. 

Javna dražba će se održati 12. listopada u skladištu vozila Cepelin s početkom u 09,00 sati.

Dio vozila može se pregledati 11. listopada 2024. od 09.00 do 13.00 sati, na lokaciji Velikopoljska 15a, 10010 Zagreb, a vozila od licitacijskog broja 70-142 mogu se pregledati 09. i 10.10.2024 na lokacijama Hrvatskih šuma u vremenu od 09-14 sati. Lokacije i popis vozila s fotografijama i ostalim detaljima mogu se pogledati OVDJE.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo odnosno minimalno 100 eura. 

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Ako osoba uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je osoba odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalno od 50 eura.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu "viđeno-kupljeno“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. 

Pročitajte i ovo ubio 10 osoba FOTO Potresne scene: Dječak ubojica prvi put doveden na sud, svjedočio pred roditeljima ubijene djece

Pročitajte i ovo KAD NE IDE S NAFTOM I PLINOM Rusija ovime drži Zapad u šaci: Putin sada prijeti zabranom izvoza - to bi moglo izazvati kaos