prometna nesreća na Viru

Djed otkrio što je prethodilo strašnoj tragediji: "Osoblje kafića nije htjelo pomaknuti auto, pa su morali ići pješice“

Prometna nesreća na Viru Foto: Luka Gerlanc/Cropix
Otkriveni su detalji koji su prethodili tragičnoj nesreći na Viru u kojoj je poginula majka troje djece. Ostatak obitelji još uvijek je u bolnici.

Djed djece stradale u prometnoj nesreći na Viru u subotu navečer otkrio je stravične detalje koji su prethodili nesreći u kojem je poginula njegova snaha, a ostatak obitelji je ozlijeđen.

Prema informacijama koje je djed podijelio s Večernjim listom, tragedija se dogodila nakon što su članovi obitelji otišli na koncert. Parkirali su se iza kafića, a nakon nekog vremena njihov je automobil zagrađen.

Otac je zamolio osoblje kafića da pomakne auto, no oni su mu odgovorili da to mogu napraviti tek nakon tri sata ujutro. Mlada obitelj nije mogla toliko dugo čekati zbog djece koja su postala nervoza, pa su odlučili krenuti kući pješke.

Više o tome u kakvom je stanju troje djece pročitajte OVDJE.

"I dalje kao da ne vjerujemo da se sve to dogodilo", rekao je djed i ispričao da je o nesreći čuo preko internetskih portala.

Prilikom njihova povratka kući dogodila se nesreća. Na njih je naletio 29-godišnjak koji je imao 1,79 promila alkohola u krvi. Majka (24) preminula je na licu mjesta, a ostatak obitelji je ozlijeđen.

Zadarska policija potvrdila je da je počinitelj prijavljen za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom te da je za to kazneno djelo predviđena kazna zatvora od tri do 15 godina. 

Pročitajte i ovo Pokosio cijelu obitelj Liječnik otkrio stanje djece stradale u strašnoj nesreći na Viru: "Trogodišnjak je životno ugrožen, ali..."

Pročitajte i ovo Kaznena prijava FOTO/VIDEO Ovo je vozač koji je pijan pokosio pješake na Viru, oglasila se i policija