slučaj problematičnog dječaka

Roditelji ni u ponedjeljak djecu neće pustiti u školu: "Kako je moguće da se cijela stvar ovako odigrala?"

Djeca koja pohađaju razred u koji ide problematični dječak ni u ponedjeljak neće ići na nastavu. Roditelji ne dopuštaju djeci da idu u školu od prošlog tjedna u utorak.

Nastavlja se saga u zagrebačkoj školi koju pohađa dječak s problematičnim ponašanjem. Roditelji s kojima je razgovarala reporterka Dnevnika Nove TV kažu kako ostaju pri tome da neće poslati djecu u školu - sve dok se ne osiguraju uvjeti za neometano održavanje nastave.

A takvo rješenje, kažu, još nisu dobili. No, očekuje se da će se djeca iz drugih razreda - u ponedjeljak vratiti na nastavu. Podsjetimo, roditelji nastavu bojkotiraju od utorka, nakon što se dan prije dječak nenajavljeno pojavio na nastavi.

"Ja zaista ne znam što će se dogoditi i kako je moguće da se cijela stvar ovako odigrala i da nema jamstava nikoga da će odlazak djece u školu biti u sigurnim uvjetima. Dugoročno rješenje se nazire, naravno da treba institucijama određeno vrijeme. Mi to razumijemo, ali smatramo potpuno štetnim i pogrešnim da se dok institucije rješavaju problem s nekim drugim, trećim, a djeca ovog razreda ne polaze redovnu nastavu", rekla je jedna od odvjetnica grupe roditelja Lina Budak.

Pročitajte i ovo bolnica poslala inspekciju Otrovali se gljivama kupljenima na tržnici: "Osjećala sam slabost i nisam mogla disati..."

Pročitajte i ovo Šokantan zločin Užas u Njemačkoj: Djevojčica iz Srbije nožem ubila mlađu sestru