rezultat očevida

Objavljeni detalji teške nesreće na A1: Ozlijeđeno 9 ljudi, među njima i djeca. Kaos počeo kad je pukla guma...

Prometna nesreća na A1 kod Otočca - 3 Foto: Hrvoje Kostelac/Pixsell
U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 na području Otočca četiri su osobe teško ozlijeđene, dok ih je sedmero, među kojima i dijete zadobilo lakše ozlijede.

Ličko-senjska policija objavila je detalje prometne nesreće koja je u četvrtak kasno poslije podne blokirala promet autocestom A1 na području Otočca.

Prometna nesreća se dogodila kada je na vozilu kojim je u smjeru Zagreba upravljao 51-godišnjak iz Zagreba puknula guma, uslijed čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem te prešao u desnu prometnu traku. Tamo je udario u osobni automobil dubrovačkih registracija kojim je upravljao 64-godišnjak iz Lopuda. Automobili su potom sletjeli izvan kolnika, udarili u kamenu stijenu,prevrnuli se i ponovno zaustavili na kolniku.

Pročitajte i ovo Prevezeni u bolnicu FOTO Radnike u Zagrebu zatrpao ordon, pukla plinska cijev

Pročitajte i ovo pred olimpijske igre Nova drama u Francuskoj: Evakuirana zračna luka, otkazani svi letovi

U ovoj nesreći teško su ozlijeđene četiri osobe i to 51-godišnji vozač osobnog automobila zagrebačke registracijske oznake i putnici 51-godišnjakinja i maloljetnik, kao i 55-godišnja putnica u osobnom automobilu dubrovačke registracijske oznake.

Lakše ozlijede zadobili su putnici iz osobnog automobila zagrebačke registracijske oznake i to 67-godišnjak, 20-godišnjak, maloljetnik i dijete, kao i 64-godišnji vozač osobnog automobila dubrovačke registracijske oznake.

Doznajemo da su ozlijeđeni prevezeni u bolnice u Karlovcu i Ogulinu, dok je lakše ozlijeđeno dijete prebačeno u KBC u Rijeci.