Prekršajni nalog

Crnogorac pokušao ući u Hrvatsku, zaustavili ga na granici: Kada su policajci zavirili u auto, imali su što vidjeti

Ilustracija Foto: Policijska uprava zagrebačka
Crnogorac je pokušao prijeći granicu s peper sprejom, ali su ga policajci zaustavili.

U srijedu u 16:05 na ulazu u Republiku Hrvatsku na graničnom prijelazu Tovarnik, zaustavljen je i podvrgnut kontroli 33-godišnji državljanin Crne Gore.

"Iako je bio dužan prijaviti oružje graničnoj policiji prilikom obavljanja granične kontrole, 33-godišnjak nije prijavio raspršivač s nadražujućom tvari, hladno oružje pogodno za nanošenje ozljeda koje pripada oružju kategorije D, priopćila je policija. 

Oružje je privremeno oduzeto, a za počinjeni prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, 33-godišnjaku je uručen prekršajni nalog.

Rješenjem mu je odbijen ulazak u Hrvatsku temeljem odredbi Zakona o strancima.

Pročitajte i ovo Sukob u noćnim satima Strašna svjedočanstva tučnjave u Bjelovaru: "Mlatili su se letvama, krv je šikljala na sve strane, bila je i trudnica"

Pročitajte i ovo incident u središtu grada UZNEMIRUJUĆI VIDEO Krvavi obračun u Bjelovaru! Tučnjava i vriskovi, a onda se netko automobilom zaletio u ljude

Pročitajte i ovo Detalji paleža Policija otkrila tko je odgovoran za požar u luci Medulin: Prešli su granicu, parkirali automobil i onda je počelo