Žestok okršaj

Bulj oštro odgovorio Pupovcu: "Sinjski Srbi su uz mene, a vaše kozaračko kolo plešite s Plenkovićem, Obuljen i Penavom"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Milorad Pupovac obrušio se i na sinjskog gradonačelnika Miru Bulja, koji je zabranio održavanje izložbe ''Susret na Tromeđi'', a ubrzo je uslijedio odgovor.

Zastupnici SDSS-a inzistirat će na strožem kažnjavanju govora mržnje. Neće dopustiti, kažu, da njihov jezik i pismo budu povod za izljeve mržnje i da na tome pojedinci grade političku vidljivost.

Milorad Pupovac obrušio se i na sinjskog gradonačelnika Miru Bulja, koji je zabranio održavanje izložbe ''Susret na Tromeđi'' kazavši kako stigmatizirajući Srpsko narodno vijeće nastoji održati sebe i svoju stranku na političkom životu.

Bulj mu je odgovorio da je za Srbe koji žive u Sinju napravio više od njega.

"Junačiti se na onome tko je slabiji od tebe, sprječavati da ono malo Srba koji žive u Sinju može zajedno sa svojim sugrađanima dijeliti baštinu Srba u Hrvatskoj je ne samo protuustavno i protuzakonito nego je i kukavički", rekao je Pupovac, a Bulj je odgovorio:

"Sinjski Srbi, Milorade, nisu uz tebe, oni su uz mene jer živimo iste probleme i zajedno ih pokušavamo riješiti. Životne probleme, a ne tvoj etnobiznis. Grad Sinj je slobodan grad, a vaše sačekuše i vaše kozaračko kolo plešite s Plenkovićem, Obuljen, Penavom."

Pročitajte i ovo Policija istražuje Strašna tragedija: Četvero djece ostalo zarobljeno u zamrzivaču, umrla su

Pročitajte i ovo Kod Okučana FOTO Policija objavila kako je nastao kaos na A3: Život je izgubio 34-godišnjak