Prevezeni u bolnicu

FOTO Radnike u Zagrebu zatrpao ordon, pukla plinska cijev

Vatrogasci su izvukli radnike na koje se odronio komad asfalta, a hitne službe su se borile i s plinom koji je nekontrolirano curio iz puknute cijevi.

U zagrebačkoj Ulici Šestinski vijenac u kvartu Šestine su prijepodne dva radnika ostala zatrpana na gradilištu nakon što se na njih odlomio komad asfalta.

Radnike je nakon izvlačenja, koje je završeno oko 11:40, preuzela ekipa Hitne pomoći te su prevezeni u Kliničku bolnicu Dubrava.

Pročitajte i ovo Oglasila se policija Masovna tučnjava u popularnom turističkom mjestu, gosti čuli i pucanj: "Sakrili smo se u WC, bilo je strašno, svi su bili u panici"

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zagreb Siniša Jembrih potvrdio nam je da su na mjesto nesreće stigli i vatrogasci.

"Riječ je o radovima na cesti. Pukla je cijev od plina koji sad nekontrolirano istječe tako da se dio ekipe bavi i s tim", objasnio je Jembrih oko 11:30.

Na mjesto nesreće stigao je i inspektor zaštite na radu iz Državnog inspektorata.

Pročitajte i ovo Istraga u tijeku Tragedija u zagrebačkoj bolnici: Dječak (7) preminuo nekoliko dana nakon rutinske operacije, oglasio se ministar zdravstva Vili Beroš