Ne zna se prekrižiti?

Afera U ime Oca uzburkala duhove - Ćipe dokazuje da se zna prekrižiti: "Ovo je posljednji put..."

Stipo Mlinarić Ćipe križa se prije jela Foto: Dnevnik Nove TV
Stipe Mlinarić Ćipe uz pomoć snimke Dnevnika Nove TV dokazao da se zna ispravno prekrižiti.

Stipo Mlinarić Ćipe morao se braniti od još jedne optužbe, daleko benignije od one da je izvlačio novac iz udruge. Njega je na društvenim mrežama Velimir Bujanec optužio da se ne zna prekrižiti, što je ilustrirao isječkom iz Dnevnika HRT-a. 

Riječ je o prilogu u kojem su Mlinarić, Ivan Penava i drugi članovi Domovinskog pokreta boravili u Dugoj Resi u sklopu priprema za unutarstranačke izbore koji će se održati ovu subotu. Pritom je Mlinarić posprdno govorio o stranačkom kolegi Igoru Peternelu, pozvavši ga da se nauči prekrižiti pa da to učini kad se budu čitali izborni rezultati. 

Potom je prikazana snimka kako se Penava, Mlinarić i drugi križaju prije jela, iz koje se čini da i Mlinarić ima problem s ovom radnjom jer se ne vidi da dodiruje čelo, već već izgleda kao da križanje počinje na prsima. 

"URNEBESNI VIDEO: Docira drugima, a pogledajte Ćipu kako se NE ZNA prekrižiti. 

Drž’ se ti, moj Ćipe - financijskih instrukcija i uputa o transakcijama, a poduku o križanju pusti nekom drugom", napisao je Bujanec ispod videa iz HRT-ove emisije. 

Nakon toga oglasio se i Mlinarić koji je objavio video iz Dnevnika Nove TV s istog događaja. Za razliku od nezgodno odrezanog kadra na HRT-u, Dnevnik Nove TV prikazao je cijeli početak iz kojeg se vidi da se Mlinarić pravilno prekrižio.

"Ovo je posljednji put da se oglašavam o ovakvim stvarima. Montirani videi, izmišljene poruke, lažne optužbe za izvlačenje novca, nisu moj nivo i stoga posljednji put razotkrivam ljude koji koriste ovakve metode u političkoj areni.

Jasno je da je cilj ovakvih degutantnih manipulacija diskreditacija jer sve ovo dolazi u trenutku unutarstranačkih izbora. Apelirao bi na ljude da ne nasjedaju na manipulacije koje dolaze od određenih ljudi, vjerujte svojim očima, a ne onome što Vam serviraju i što žele da vjerujete", napisao je Mlinarić.

Pročitajte i ovo napad na državu? Šefu policije zapalila auto zbog osvete, sindikat u akciji: "To je terorizam!"

Pročitajte i ovo Ovo ledi krv u žilama VIDEO Roniocima zastrašujuće blizu prišla velika bijela psina, povikali su, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Pročitajte i ovo Ovo ledi krv u žilama VIDEO Roniocima zastrašujuće blizu prišla velika bijela psina, povikali su, a onda se dogodilo nešto neočekivano